top of page

NÁLEPKA - NEZAMESTNANÝ

Keď príde výpoveď - zrúti sa často celý svet. Čo robiť, keď to príde.


Už keď som šla ráno do práce, akosi v podvedomí som vedela, že to bude môj posledný deň. Snažila som sa udržať v pozitívnej nálade. No husiu kožu, ktorá mi naskakovala som nijako nemohla presvedčiť.


A stalo sa to... Hneď ako som sa vrátila z obeda - bola tam na stole - výpoveď. Zvláštne bolo, že papier vyzeral úplne čierny. Atmosféra v kancli sa dala krájať - už to vedeli ale tvárili sa, že pozerajú do niečoho veľmi dôležitého.


Vzala som papier do ruky, srdce mi spadlo úplne niekam dole - oči videli iba - VÝPOVEĎ.


Je zvláštne,

že sme vnútrone na to pripravení, intuícia nám hovorí, že to príde, dokonca z 90% si to želáme. Keď to ale príde, JE TO ŠOK.

Nahovárame si, že je to OK, že si nájdeme inú a samozrejme lepšiu prácu, všetkým hovoríme ako sa nám vlastne uľavilo. CHCEME ZMENU A CHCEME JU HNEĎ.


My ženy, to oplačeme a vyplavíme von. Muži - chlebodárci - chudáci to radšej ticho nesú v sebe.


Na začiatku si trošku oddýchneme ale vieme, že účty nás dobehnú. Takto zranení sa vydávame na NECHCENÚ PÚŤ - na pracovný úrad, k lekárovi, aby sme získali aspoň trošku času.

TAK AKO NA TO?

Zranení a bezradní sa chytáme aj slamky, často nastupujeme do práce, do ktorej by sme inak ani nešli . len kvôli peniazom. Aká šanca je, že NEPRIPRAVENÍ, ZRANENÍ, SKLAMANÍ A V STRESE NÁJDEME DOBRÚ PRÁCU? Už ste si odpovedali. Ale možností je viac.Ak investujete svoj čas, keď ste na PN a na pracáku do ďalšieho vzdelávania v oblasti, v ktorej by vás to bavilo, tak máte spolovice vyhrané.

VAŠE VEDOMOSTI SÚ TOTIŽ JEDINÉ, KTORÉ VÁM NIKTO UKRADNÚŤ ANI VZIAŤ NEDOKÁŽE.

Tu sú tipy:

1. namaľujte si do detailov svoju budúcu prácu, po ktorej túžite - kľudne sa zasnívajte ako to bolo, keď ste boli malí. Dajte tam každý detail, vymaľujte si to s láskou a aj pridajte vône. Potom si svoj obraz DAJTE NA MIESTO, KDE HO VIDÍTE Nájdite si svoju vášeň.
2. Napíšte si, čo k dosiahnutiu svojho cieľa potrebujete - aký kurz? aké vzdelanie? potrebujete niečo kúpiť?
3. Investujte do toho svoje peniaze aj čas. Ak máte problém s iným pohľadom na FINANCIE - tak si prečítajte knihu od Petra Sasína: Triumf. alebo vypočujte moje audio.

Niekedy investujeme peniaze neefektívne do vecí, ktoré nefungujú. Každý deň, keď idem na poštu vidím, koľko ľudí si kupuje losy. Niekedy investujeme svoje peniaze nerozumne do kurzov, o ktorých si nezistíme, či sa nám vôbec hodia. Vypočujte si moju nahrávku TU.

Čo ak by vám investícia 15 Eur priniesla novú prácu, novú energiu, ktorá by vám priniesla viac a viac úspechu?
Investovali by ste ich? Pozrite si referencie ľudí, ktorí mi svoju dôveru už dali.
7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page